Beoordelingen van Sensei Sushi Woerden

Recente recensies van Sensei Sushi Woerden

5 sterren na 155 reviews

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag was alles perfect!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 2x besteld en echt super kwaliteit! Dek je tafel netjes en het is net of je in een restaurant zit.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Snelle levering en wat warm moest zijn, nog warm:) zeker voor herhaling vatbaar!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!👍🏼

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt prima!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer genieten, bezorger was wel erg laat helaas.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer heerlijk en fijn dat ze ook buiten Woerden leveren.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi like always, bezorger en bezorging perfect en wij kregen nog extra gratis sushi *_*

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijke sushi! Een aanrader!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden met heerlijke sushi. Vlotte bezorging (half uur eerder dan aangegeven geweest zelfs), heerlijke smaken (al verwachtte ik het makreel niet!) . Enige wat ik zou op prijs stellen is opties zoals zelf samenstellen van sushi boxes en kunnen kiezen wél eetstokjes erbij of niet eetstokjes erbij (wij hebben onze eigen thuis allemaal :) ) Prijzen vallen ook mee, zeker bij grote boxen. We zijn elke keer zeer tevreden en zijn ondertussen vaste klanten!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke sushi!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Zeer smaakvol en goed van kwaliteit. De gefrituurde sushi was nog heerlijk warm en vers. Daarnaast heel prettig dat Sensei Sushi in een ruime straal bezorgd. Ik bestel zeker nog een keer!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en prima service.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al meerdere malen bij Sensei besteld. Groot voordeel vind ik de keuze. Ik houd niet van vis, maar er is ook voor mij genoeg keuze. Ze hebben een goede service en denken echt mee (zo staat bij de gratis rol nu ook de vegetarische rol ☺️). De bezorging is snel. En niet onbelangrijk....ik heb weer van de sushi genoten 😀 Echt een aanrader!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Die crispy rol is zeker aan te raden!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en precies op de bestelde tijd geleverd. De ebi en boontjes waren nog warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede kerstdag besteld. Dus dacht dat het lang ging duren maar in tegen deel!! Met 20/25min was het in huis! Wij vaste klanten uit Driebruggen zijn blij met sensei sushi! En bestellen hier maar al te graag! Gratis rol sushi er bij! Wat een service! Fijne bezorger! Sushi was weer heerlijk! Boontjes waren nog warm! Heerlijk kerst gevierd!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super service, bezorging en kwaliteit!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging tijdens drukste moment op de dag (18.00 uur). Sushi was heerlijk!! We gaan zeker vaker bestellen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig weer!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was vers en goed! voor herhaling!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, nog heerlijk warm!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi op tijd. Ik had het 's middags al besteld via de site en daarbij de bezorgtijd aangegeven. Voor herhaling vatbaar!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Op tijd bezorgt, crispy box bevat wel hele grote rollen, niet in 1 keer in je mond te stoppen, zou helft kleiner mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgt

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super was het weer!!! Op naar de volgende keer

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.goede kwaliteit.prima service

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld en is voor herhaling vatbaar want het was heerlijk. Het enige wat we wel jammer vinden en missen hier, is dat er geen grill-gerechten zijn zoals bijvoorbeeld yakitori-spiesjes o.i.d.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste "bezorg" sushi die we gehad hebben!! Top kwaliteit sushi, keurige en schone schalen waar de sushi in verpakt was, veel keus, en zeer snelle service. We werden zelfs nog even gebeld dat het ietsje later werd. Helemaal top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Zal er zeker vaker bestellen!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging werd later , werd netjes gemeld , top eten !

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en op tijd bezorgd :) Zo fijn!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect !

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Levering op tijd, zelfs in het weekend. Gratis sushi-rol als je direct via de website besteld, top actie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Bestellen hier graag. Super fijn dat je er een gratis sushi rol bij krijgt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede servise precies afgesproken tijd bezorgd en de lekkere sushi die ik ooit gegeten heb goed gevuld

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Zag er verzorgd uit.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer en niet netjes dat de beloofde gratis LA roll er niet bij zat.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi! Hele vriendelijke mensen aan te telefoon, ze zijn niet beroerd om met je mee te denken. Fijne ervaring

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top weer

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk om verwend te worden met Sensei Sushi: elke keer dezelfde kwaliteit, snelle levering en heerlijke smaken! Veel dank :)

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurige bezorging op ongeveer de gewenste tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker. Miste alleen de stokjes die erbij horen en ik erbij had gevraagd. Dit vind ik erg jammer.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi's en met voldoende voldoende variatie. Keurig op tijd bezorgd.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een half uur eerder dan verwacht! Heerlijk weer zoals altijd.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorging op de afgesproken tijd!!👍🏼👍🏼

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best spannend bij een andere sushi tent bestellen en wat een top maaltijd was het! Wij zijn om en komen zeker vaker. Bezorging was ook top, keurig op tijd en prettige bezorger. Het enige wat we missen is dat je niet een sushi rol / box aan kan passen. Dat zou het nog perfecter maken.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Vooral de soft Shell chicken roll en de California roll zijn aanraders!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze bezorgen vanuit Woerden ook in Bodegraven en het eten was nog heel goed warm en knapperig! Heerlijke sushi en veel keuze op de kaart.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was er binnen 30 minuten en was heerlijk. We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, de smaken waren goed gebalanceerd en alles was smaakvol en proefde vers. Super! Wij bestellen zeker nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi! Snelle bezorging, half uur eerder dan de mail als indicatie had aangegeven!. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere Sushi!!!!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Er is veel keuze (ook vega) en de sushi is erg lekker! Wat ook een groot pluspunt vind is de goede service. Die vind ik hier echt top! Twijfel je nog om te bestellen? Ik zeg doen! :) P.s. Ik hoop dat er bij de gratis rol ook de keuze wordt toegevoegd voor vega.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle nabezorging met extra loempiaatjes! Dank weer voor heerlijk thuis uit eten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit. Netjes op tijd bezorgd en een gratis roll.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi, Na de vorige keer lang gewacht te hebben op de bezorging dit keer veel extra's bij de bestelling gehad. Goede service en nette en snelle bezorging zoals ik het gewend ben.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk!! Voor t eerst besteld, spijt niet eerder gedaan. Alles smaakte top! We kregen een goed verzorgd pakket. Online bestellen gaat super makkelijk en heel goed dat je al fooi erbij kan aanklikken. Zeker niet de jonge bezorgers vergeten! Mijn enthousiasme gelijk door gegeven aan anderen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topppppp!!!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zoveel genoten van deze sushi! We konden de passie gewoon proeven!! Ook de bakjes zijn altijd zo mooi en netjes opgemaakt! Super vriendelijke werknemers, zelfs nog een extra rol gekregen, bovenop de gratis roll die Sensei altijd al aanbied! Zo attent! Dikke verdiende 10 van mij!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam eerder dan verwacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede sushi, altijd op tijd, altijd goede service met een glimlach!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, website was heel duidelijk, mede door alle plaatjes en het belangrijkste van alles, de sushi was heerlijk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, razendsnelle bezorging!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, verse sushi die precies op tijd werd geleverd. Prima prijs-kwaliteit verhouding, aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi vooral de softshell roll chicken aanrader ! En super Sashimi

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk zoals alle voorgaande keren. Snelle nette en vriendelijke bezorging. Zeker aan te raden.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekkere sushi voor een zeer goede kwaliteit/ prijs verhouding. De bezorger was keurig op tijd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn om bij Sensei Sushi te bestellen! Altijd vers, lekker en op tijd bezorgd :)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed en snel bezorgd

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Met name de crunchy rolls :)

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goede kwaliteit! Hopelijk komt er meer vegan sushi in het assortiment

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten vaak sushi maar deze is zo vers lekker echt heerlijk goed gevuld Ik geef daarvoor een Cijfer 10 +

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi gegeten. Was erg lekker. Bezorging perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, heeft verder geen toelichting nodig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere sushi en geweldige prijs/kwaliteit. Nieuwe favoriet!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker een aanrader, sushi was super lekker 👌🏼

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorgd. Lekker. En wij krijgen zelfs extra sushi (gratis) erbij. Top service!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en mooi op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Wel even opletten ivm allergenen: in de crispy vegetarian sushi bleek ei (tamago) te zitten, dit stond echter niet in de omschrijving!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en fijn dat het in Oudewater kan worden bezorgd! Bezorging gewoon op tijd en bestelling was netjes compleet, inclusief soja, wasabi en gember. We gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi gegeten! Top dat jullie ook in hekendorp bezorgen. De sushi is van erg goede kwaliteit en de service net zo, ga zo door! Ik vroeg mij af waarom er geen crispy sushi is per 8 stuks, de prijs lijkt af te wijken.

Reactie van Sensei Sushi:Hi Bart, De crispy rol bestaat uit fors gesneden stukken, vandaar dat het 5 stuks is... overigens is het een iets exclusievere rol maar toch goedkoper dan de uramaki’s. :) We zijn blij dat het verder gesmaakt heeft!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd en de kwaliteit was prima. We hebben heerlijk gegeten !

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héérlijk!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed stond op tijd klaar makkelijk te bestellen , netjes verzorgt ingepakt , eten vonden we heel goed smaken , kom zeker nog een keer terug

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi En de warme gerechten worden ook daadwerkelijk warm! thuisbezorgd.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Sushi!echt tevreden beste in woerden!!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was werkelijk heerlijk. Goede smaak, mooi opgemaakt. Levering was iets later maar dat was geen probleem.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat ik bij jullie besteld heb en de tweede keer dat jullie fijn accomoderend geweest zijn voor het feit dat ik vegetariër ben, dat is iets wat ik erg fijn vind! De bezorging was wat aan de late kant, maar het was druk en jullie bezorger was er zeer beleefd over dus dat was goed.

Reactie van Sensei Sushi:Fijn om te horen Jovi :-) Wij zullen daar zeker altijd rekening mee houden!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en razendsnel

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon niks slechts op aan te merken

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd afgeleverd en heerlijke sushi

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi en sashimi. Creatief aangekleed in de verpakking met komkommer en sla. Ook voldoende wasabi en sojasaus. De warme gerechten waren warm ondanks dat we iets verder weg wonen. De bezorger was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijk sushi! Zeker een aanrader.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi box besteld en kreeg een sushi rol cadeau! Fijn dat ze bezorgen, we wonen 16 kilometer van Woerden! Er werd gebeld met het bericht dat de sushi 15 minuten later bezorgd zou worden. Geen probleem, netjes dat dit telefonisch gemeld werd! Sushi smaakte erg goed, wij zijn zeer tevreden en zullen zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er eerder dan verwacht, super! Crispy box is echt een aanrader!!!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een goede prijs en snelle bezorging. We gaan hier zeker nog een keer bestellen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima shushi. Eeg lekker vers. Heerlijk van genoten

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en lekkere sushi! Vanwege het warme weer niet voor de rauwe vis gekozen maar de griep gebakken varianten. En alles was goed in aluminium folie verpakt en heerlijk warm. Een aanwinst voor Woerden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers Tot volgende week!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top! Zeker nog een keer bestellen!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, goede service

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi hebben ze hier. Het is allemaal vers en dat proef je. Volgende keer bestellen we weer hier.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord GEWELDIG 👍👍👍👍

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel keus, en super lekker, en goede kwaliteit, dat proef je

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke sushi en nog op tijd! Bedankt en tot snel weer!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Ik was wel benieuwd naar de nieuwe zaak en heb meteen een groot verrassingspakket + warme crispy's afgehaald. De hele familie was het ermee eens: superlekkere sushi! Echt een aanrader :)

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde veel langer dan verwacht (17 juli), mijn vriend ging dan ook langs de zaak om polshoogte te nemen. Sensei Sushi is natuurlijk pas een paar dagen open en hadden de bestellingen overschat. We nemen het ze dan ook niet kwalijk, ze hadden immers ook hun excuses aangeboden. Iedereen maakt zo hun fouten. Ze hadden het heel goed opgelost door gewoon kwaliteit sushi te leveren. Alles was vers en heel smaakvol. Het was gewoon ontzettend lekker en daardoor schrijf ik deze recensie. Omdat ik ook hele negatieve ertussen zie staan over het “bezorgen”. Wat ik erg flauw vind, want dit deden ze echt niet expres. Ik had hier dan zeker begrip voor.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Precies op tijd bezorgd! Voor herhaling vatbaar!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden. Porties zijn behoorlijk groot (8 stuks van een soort sushi is echt veel). Wij vinden veel verschillende sushi lekker en dat maakt de portie groot als je niet met veel eters bent. Maar de sushi waren wel erg lekker! Bezorging op tijd en vriendelijk

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede sushi. Was erg vers en heel lekker!