Beoordelingen van Sensei Sushi Woerden

Recente recensies van Sensei Sushi Woerden

5 sterren na 67 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, verse sushi die precies op tijd werd geleverd. Prima prijs-kwaliteit verhouding, aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi vooral de softshell roll chicken aanrader ! En super Sashimi

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk zoals alle voorgaande keren. Snelle nette en vriendelijke bezorging. Zeker aan te raden.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekkere sushi voor een zeer goede kwaliteit/ prijs verhouding. De bezorger was keurig op tijd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn om bij Sensei Sushi te bestellen! Altijd vers, lekker en op tijd bezorgd :)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed en snel bezorgd

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Met name de crunchy rolls :)

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goede kwaliteit! Hopelijk komt er meer vegan sushi in het assortiment

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten vaak sushi maar deze is zo vers lekker echt heerlijk goed gevuld Ik geef daarvoor een Cijfer 10 +

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi gegeten. Was erg lekker. Bezorging perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, heeft verder geen toelichting nodig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere sushi en geweldige prijs/kwaliteit. Nieuwe favoriet!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker een aanrader, sushi was super lekker 👌🏼

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorgd. Lekker. En wij krijgen zelfs extra sushi (gratis) erbij. Top service!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en mooi op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Wel even opletten ivm allergenen: in de crispy vegetarian sushi bleek ei (tamago) te zitten, dit stond echter niet in de omschrijving!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en fijn dat het in Oudewater kan worden bezorgd! Bezorging gewoon op tijd en bestelling was netjes compleet, inclusief soja, wasabi en gember. We gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi gegeten! Top dat jullie ook in hekendorp bezorgen. De sushi is van erg goede kwaliteit en de service net zo, ga zo door! Ik vroeg mij af waarom er geen crispy sushi is per 8 stuks, de prijs lijkt af te wijken.

Reactie van Sensei Sushi:Hi Bart, De crispy rol bestaat uit fors gesneden stukken, vandaar dat het 5 stuks is... overigens is het een iets exclusievere rol maar toch goedkoper dan de uramaki’s. :) We zijn blij dat het verder gesmaakt heeft!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd en de kwaliteit was prima. We hebben heerlijk gegeten !

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héérlijk!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed stond op tijd klaar makkelijk te bestellen , netjes verzorgt ingepakt , eten vonden we heel goed smaken , kom zeker nog een keer terug

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi En de warme gerechten worden ook daadwerkelijk warm! thuisbezorgd.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Sushi!echt tevreden beste in woerden!!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was werkelijk heerlijk. Goede smaak, mooi opgemaakt. Levering was iets later maar dat was geen probleem.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat ik bij jullie besteld heb en de tweede keer dat jullie fijn accomoderend geweest zijn voor het feit dat ik vegetariër ben, dat is iets wat ik erg fijn vind! De bezorging was wat aan de late kant, maar het was druk en jullie bezorger was er zeer beleefd over dus dat was goed.

Reactie van Sensei Sushi:Fijn om te horen Jovi :-) Wij zullen daar zeker altijd rekening mee houden!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en razendsnel

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon niks slechts op aan te merken

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd afgeleverd en heerlijke sushi

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi en sashimi. Creatief aangekleed in de verpakking met komkommer en sla. Ook voldoende wasabi en sojasaus. De warme gerechten waren warm ondanks dat we iets verder weg wonen. De bezorger was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijk sushi! Zeker een aanrader.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi box besteld en kreeg een sushi rol cadeau! Fijn dat ze bezorgen, we wonen 16 kilometer van Woerden! Er werd gebeld met het bericht dat de sushi 15 minuten later bezorgd zou worden. Geen probleem, netjes dat dit telefonisch gemeld werd! Sushi smaakte erg goed, wij zijn zeer tevreden en zullen zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er eerder dan verwacht, super! Crispy box is echt een aanrader!!!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een goede prijs en snelle bezorging. We gaan hier zeker nog een keer bestellen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima shushi. Eeg lekker vers. Heerlijk van genoten

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en lekkere sushi! Vanwege het warme weer niet voor de rauwe vis gekozen maar de griep gebakken varianten. En alles was goed in aluminium folie verpakt en heerlijk warm. Een aanwinst voor Woerden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers Tot volgende week!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top! Zeker nog een keer bestellen!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, goede service

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi hebben ze hier. Het is allemaal vers en dat proef je. Volgende keer bestellen we weer hier.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord GEWELDIG 👍👍👍👍

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel keus, en super lekker, en goede kwaliteit, dat proef je

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke sushi en nog op tijd! Bedankt en tot snel weer!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Ik was wel benieuwd naar de nieuwe zaak en heb meteen een groot verrassingspakket + warme crispy's afgehaald. De hele familie was het ermee eens: superlekkere sushi! Echt een aanrader :)

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde veel langer dan verwacht (17 juli), mijn vriend ging dan ook langs de zaak om polshoogte te nemen. Sensei Sushi is natuurlijk pas een paar dagen open en hadden de bestellingen overschat. We nemen het ze dan ook niet kwalijk, ze hadden immers ook hun excuses aangeboden. Iedereen maakt zo hun fouten. Ze hadden het heel goed opgelost door gewoon kwaliteit sushi te leveren. Alles was vers en heel smaakvol. Het was gewoon ontzettend lekker en daardoor schrijf ik deze recensie. Omdat ik ook hele negatieve ertussen zie staan over het “bezorgen”. Wat ik erg flauw vind, want dit deden ze echt niet expres. Ik had hier dan zeker begrip voor.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Precies op tijd bezorgd! Voor herhaling vatbaar!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden. Porties zijn behoorlijk groot (8 stuks van een soort sushi is echt veel). Wij vinden veel verschillende sushi lekker en dat maakt de portie groot als je niet met veel eters bent. Maar de sushi waren wel erg lekker! Bezorging op tijd en vriendelijk

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede sushi. Was erg vers en heel lekker!